Hammassairaala

Hammassairaala on täyden palvelun hammaslääkäriasema, josta saa asiantuntevaa ja kivutonta hammashoitoa ilman jonoja. Pyrimme järjestämään särky-/ensiapuajan niin uusille kuin vanhoillekin potilaille jo samana päivänä. Meillä on iltavastaanottoja lääkäristä riippuen maanantaista torstaihin klo 20 asti ja perjantaisin jopa klo 19 asti. Sen vuoksi potilas voi päästä nopeasti hammaslääkäriin.

Otamme jokaisen potilaan vastaan yksilönä ja kokonaisvaltaisesti. Meille on kunnia huolehtia asiakkaidemme suun terveydestä ja sen ylläpitämisestä.

Hoidamme erityisesti pelkopotilaita. Hammaslääkärissä käyminen ei ole kenenkään mielipuuhaa, mutta osalle siitä kuitenkin muodostuu suurempi ongelma. Hammassairaalalla on vuosikymmenien kokemus hammashoitopelon hoitamisessa erilaisien menetelmien turvin. Aloitimme ensimmäisenä hoitolaitoksena Suomessa 1960-luvulla potilaiden hoidon yleisanestesiassa eli nukutuksessa. Nukutushammashoito on mutkaton palvelu, jolla hammaslääkäripelko voidaan ohittaa.

Hammaslääkäriasema

Olemme vuonna 1963 perustettu yritys. Sijaitsemme aivan Helsingin ydinkeskustassa Kalevankadulla, Stockmannin läheisyydessä, johon on helppo tulla. Sijaintiin ja kokemukseemme nähden olemme kohtuuhintainen hammaslääkäriasema.

Uusi toimipisteemme Espoon Otaniemeen on avattu elokuussa 2015.

Ota meihin yhteyttä, jotta voimme kartoittaa suusi tilanteen. Lääkäri antaa tarkastuksen yhteydessä tarvittaessa kirjallisen hoitosuunnitelman ja kustannusarvion, josta selviää aikataulu niin ajallisesti kuin rahallisestikin.

Lisätietoa palveluistamme ja eri hoitomuodoistamme saat yläpalkista kohdasta "Palvelut".

Tiesithän, että Meillä on Kelan suorakorvausjärjestelmä!

HAMMASSAIRAALA HELSINKI 

KALEVANKATU 4 A 29, 5. KERROS, 00100 HELSINKI

HAMMASSAIRAALA ESPOO

OTAKAARI 12, 02150 ESPOO    

HAMMASSAIRAALA MANNERHEIMINTIE

MANNERHEIMINTIE 5 C, 5.KERROS, 00100 HELSINKI

Tietosuojaseloste

Hymysi huomion keskipisteenä