Hampaiden valkaisuhoito; valkaisu

Hampaiden esteettinen hoito on noussut merkittävään asemaan myös Suomessa. Moni meistä haaveilee raikkaan vaaleasta hymystä. Onneksi tämä haave on helposti toteutettavissa moni erilaisin esteettisin keinoin!

Värjäytymien poistolla, hampaiden kiillotuksella ja esimerkiksi soodapuhdistuksella saavutetaan usein jo huomattavasti kirkkaampi ilme, mutta myös hampaiden valkaisu on nykyään turvallinen ja vaivaton tapa saavuttaa upea, vaalea hymy!

Vastaanotollamme on tällä hetkellä käytössä Opalescence-valkaisumenetelmä, jolla voidaan saavuttaa nopeasti tehokas ja ensiluokkainen valkaisutulos. Opalescence on turvallinen, tutkittu ja hellävarainen tapa valkaista hampaat. Valkaisutulos on luonnollisen kaunis ja kestävä. Se ei vahingoita kiillettä ja on hampaille erityisen hellävarainen. Opalescence-tuotevalikoimaan kuuluu ensiluokkaisia valkaisuaineita vastaanotto- ja kotikäyttöön. Tuoteperheistä löytyy myös tuotteet sekä yö- että päivävalkaisuun.

Suurin osa valkaisuhoidosta tehdään suuhygienistin tai hammaslääkärin toimesta. Vastaanoton olosuhteissa voidaan käyttää tehokkaampia ja nopeampia valkaisuaineita.

Opalescence on osoittanut tehokkuutensa jopa 95 %:sti kaikista tapauksista. Valkaisu on suositeltavaa tehdä ennen yhdistelmämuovipaikkausta, laminaattien tai esimerkiksi kruunujen laittoa. Ennen valkaisua on hyvä tehdä myös perusteellinen suun ja hampaiston tarkastus, jonka perusteella päätetään onko valkaisu mahdollista. Täytteiden saumavuodot ja karioituneet hampaat korjataan ensin. Myös valkaistavien hampaiden ympärillä olevan pehmytkudoksen tulee olla terve ennen esteettisen hoidon aloittamista. Valkaisuaine saattaa ärsyttää limakalvoja. Hampaat tulee puhdistaa huolellisesti hammaskivestä ja bakteeripeitteestä ennen valkaisua. Opalescencea ei suositella raskaana oleville tai imettäville.

Hampaiden valkaisu ei ole pysyvä käsittely. Hammas joutuu päivittäin alttiiksi väripigmenttien kanssa kuten esimerkiksi kahvin, teen, salmiakin tai tupakoinnin aiheuttamana ja alkaa sen vuoksi ajan mittaan tummua uudelleen. Useimmilla potilailla tulokset saattavat kestää jopa muutamia vuosia, tupakoitsijoilla keskimäärin n. 1-2 vuotta. Jos olet kiinnostunut valkaisuhoidosta, ota yhteyttä ajanvaraukseemme.

Jos haluat keskustella ennen ajanvarausta suuhygienistiemme, Annika Autosen kanssa, voit jättää heille myös soittopyynnön. Luodaan sinulle yhdessä vaaleampi ja kirkkaampi hymy!

HAMMASSAIRAALA HELSINKI 

KALEVANKATU 4 A 29, 5. KERROS, 00100 HELSINKI

HAMMASSAIRAALA ESPOO

OTAKAARI 12, 02150 ESPOO    

HAMMASSAIRAALA MANNERHEIMINTIE

MANNERHEIMINTIE 5 C, 5.KERROS, 00100 HELSINKI

Tietosuojaseloste

Hymysi huomion keskipisteenä