Pelkopotilaan hammashoito

Jo yli 6000 potilasta on saanut kivuttoman hammashoidon nukutuksessa 1960-luvulta asti.

Tärkeintä hammashoidossa on kivun hoito. Hammassairaalan henkilökunta on perehtynyt tärkeimpiin pelon- ja kivupoistomenetelmiin kuten: turvallinen ja luottamuksellinen potilassuhde, tehokas kivunpoisto, asiallinen potilasvalistus, audiorelaksaatio sekä lääkehoito.

Ergonomisesti suunnitellut hoitotuolit pehmusteineen saadaan haluttuun asentoon ja myös niiden avulla hammashoito saadaan tuntumaan mahdollisimman vaivattomalta ja kivuttomalta. Potilas voi myös pyytää lääkäriä käyttämään pintapuudutetta ennen varsinaista puudutusta. Kun hampaita hoidetaan, potilaan merkistä toimenpide keskeytetään. Hammaslääkäriltä voi myös pyytää, ettei tuolia lasketa liian makuuasentoon jos se tuntuu epämiellyttävältä.

Pelkopotilaan hoito aloitetaan perustarkastuksella, jonka jälkeen keskustellaan yhdessä hoitosuunnitelmasta, kustannusarviosta ja sovitaan uudesta hoitokerrasta.

Hammashoitopelon voittamisessa on ensiarvoisen tärkeää tuttu ja turvallinen omahammaslääkäri, jonka puoleen voi kääntyä kaikissa hampaiden hoitoon liittyvissä asioissa.

Tervetuloa juttelemaan lääkärin kanssa juuri sinulle sopivasta hoidosta!

HAMMASSAIRAALA HELSINKI 

KALEVANKATU 4 A 29, 5. KERROS, 00100 HELSINKI

HAMMASSAIRAALA ESPOO

OTAKAARI 12, 02150 ESPOO    

HAMMASSAIRAALA MANNERHEIMINTIE

MANNERHEIMINTIE 5 C, 5.KERROS, 00100 HELSINKI

Tietosuojaseloste

Hymysi huomion keskipisteenä